Hvem er vi?

Attention8 er et digitalt bureau med base i Aarhus startet tilbage i 2004. Vi er et alsidigt team, der vil stå på pinde for vores samarbejdspartnere.

Sammensætningen af kompetencer og erfaring gør, at vi kan håndtere et væld af digitale opgaver professionelt og effektivt. Er det et nyt website, der skal implementeres eller en applikation, der skal udvikles, klarer vi ærterne.

Læs mere om Attention8 som digital samarbejdspartner  her.

Kom i kontakt med Attention8 her.


 

Man skal aldrig lade sig nøjes

Det er vores mantra! Derfor er det også altafgørende for os, at vi leverer 100% fintunede løsninger, der lever op til kundens forventninger.

Attention8 arbejder udelukkende med digital kommunikation - det vil sige opgaver inden for web, video og apps. Vi er et energisk team med en solid digital erfaring, og vi elsker at blive udfordret.

Vi værner om vores kunder og gør meget ud af at have tæt kontakt. Det resulterer i nære og gode relationer, som smitter positivt af på vores arbejde.

Vores mål er at give vores kunder kreative løsninger af høj kvalitet - og ikke mindst effektive arbejdsprocesser undervejs. Vi bryder os ikke om begrænsninger, og vi er løsningsorienterede af natur. Det skinner igennem i alle aspekter af vores forretning.