Relaterede cases

case video

Danmarksdysten

Landsdækkende quiz skal hæve stemmeprocenten ved regionsvalget 2013.  

Danske Regioner ønskede i forbindelse med regionsvalget 2013 at foretage et nyt og anderledes initiativ for at engagere borgerne i den demokratiske proces og hæve stemmeprocenten ved valget.

Det har udmøntet sig i en landsdækkende quiz, som afvikles via en web- og app-løsning.

Attention8 har taget projekt fra indledende definering og til launch. Vi har derfor stået bag konceptualiseringen af projektet og har også udviklet platformen - både spiludviklingen, det tekniske setup samt dystens mange spørgsmål. 

 

Deltag i dysten

Hent app'en til iOS   Hen app'en til Android

Eller spil via kampagnesitet www.danmarksdysten.dk

Quiz dig klogere

Danmarksdysten går i alt sin enkelthed ud på, at du quizzer dig gennem spørgsmål om din region og udfordrer dine venner undervejs. Quizzen har altså en lokal forankring, hvor du kæmper mod landets øvrige regioner.

Quizzen lægger sig i slipstrømme af kendte mobile quizzer såsom Quizbattle og Wordfeud. Men i Danmarksdysten er målet med de knap 1.200 spørgsmål at blive endnu klogere på netop din regions arbejde og indsatsområder.

Du svarer på quizspørgsmålene enten via e-mail, gennem et kampagnewebsite eller via en app, der ligger op til 2 involveringsgrader; casual gaming via e-mail og mere intense dyster på kampagnesitet og via app’en.

 

Kontakt os her, hvis du gerne vil vide mere om løsningen. 

 

Separator

 

Belønningssystem og motivationsfaktorer

I projektet med Danmarksdysten har vi inkorporeret forskellige motivationsfaktorer i spilmotoren for at fastholde deltagerne motivation og lysten til at spille spillet.

Det er elementer som:

 

  • Achievements (medaljer)
  • Point
  • Rangliste
  • At få din egen by til at vokse

 

Visuel belønning med kendte bygninger

Ved oprettelse af din bruger i spillet, får du tildelt din egen by, der er visualiseret med en skyline. 

Byen vil vokse undervejs som man deltager i flere dyste, svarer rigtigt på flere spørgsmål m.v. Det giver spilleren en fornemmelse af fremdrift og en mulighed for at sammenligne sig med andre spillere.

Når en dyst startes, ser du modstanderes by og får herved et indtryk af, hvor dygtig og drevet en spiller, du står overfor.

Da spillet er udviklet til Danske Regioner, fik vi den idé at bruge kendte, danske bygninger fra de 5 regioner - mon ikke der er nogle, du kan nikke genkendende til?

 

By-animeret-bellønningssystem

 

Casual- og dedikeret gaming

Danmarksdysten tager afsæt i 2 typer af spil og involveringsgrader for deltagerne.

Der er dyster med/uden modstander, der kræver login, og derudover har vi udviklet et spil via email.

 

E-mail-spillet er casual og kræver ikke meget "investering" for den enkelte og er tiltænkt hurtig spredning grundet mediet.

 

Danmarksdysten-udfordringsflow-CasualGaming

Modstanderen modtager en e-mail med udfordrerens navn, en kort beskrivelse af, hvad udfordringen går ud på, samt 1 spørgsmål. 

Herfra kan modstanderen svare direkte fra e-mailen og bliver ført videre til websitet, hvor de får at vide om svaret var rigtigt.

 

Uddrag fra e-mailen:

Email udfordring

 

 

Har du lyst til at fordybe dig mere i spillet, er der også mulighed for det.

Det kan du gøre på kampagnewebsitet, som du kan tilgå via både pc og din mobil. Du kan også downloade spillet som en applikation til din mobil uanset om du er iOS eller Android bruger. 

Jo flere spil du har spillet og jo flere dyster, du har vundet, desto flere point har du optjent.

 

Du kan købe en række fordele via de point, du har optjent: 

Ved at fjerne en svarmulighed eller få et hint giver du altså dig selv en fordl, mens du, ved at give din modstander et spørgsmål inden for en særlig kategori eller minimere hans eller hendes svartid, gør modstanderens opgave sværere.

Disse fordele kan du indløse, så snart et er din tur til at svare:

 

 

Jo mere du spiller, desto mere involveret bliver du altså i spillet. Både når det gælder optjening af point, medaljer, din samlede placering og størrelsen på din by.

Cases thumbnails