Relaterede cases

case video

Grundfos - Pump Replacement Map

En webapplikation der viser besparelser for skift til Grundfos' E-pumpe

Grundfos Pump Replacement Map er lavet som et internt og eksternt salgsredskab til at illustrerer besparelserne ved at skifte til Grundfos’ E-pumpe.

Så ved leading by example ønskede Grundfos et redskab der tydeligt viser de store besparelser fabrikker kan opnå ved at skifte pumpetype.

Google maps løsning - såkaldt store locater

Vi har derfor lavet en Google Maps applikation, der viser og rangerer Grundfos’ fabrikker der har udskiftet, eller er i gang, med udskiftning af pumpen.

Løsningen er en stylet Google Maps store locator, hvor fabrikkerne er sat på med klikbare pins for detaljeret information. Ved klik på den enkelte fabrik vises besparelserne ved et animeret barometer, så man kan se hvor mange besparelsespoint der er tildelt.

Store Locater er Google's navn for seperate Google Maps løsninger, hvor man bruger ders teknologi med ens eget indhold.

Mobil løsning

Til løsningen er der kun brugt teknologier der er understøttet af mobile platforme og applikationen kan således tilgås fra smartphones og tablets.

Let administration

Til løsningen har vi udviklet en simpel administration til udvidelse og opdatering af applikationen. Her kan Grundfos' medarbejdere oprette nye fabrikker, regler for hvad der giver besparelsespoint samt opdatere de eksisterende fabrikker på løsningen.

 

Cases thumbnails