Relaterede cases

case video

Grundfos - Videopræsentation af World of Marketing

Karakter udvikling, animation og præsentationsvideo.

I forbindelse med en opdatering af Grundfos' visuelle identitet, har de udskiftet den traditionelle trykte designmanual med en online platform - World of Marketing. Her formidles bl.a. retningslinjer, templates og værktøjer til håndtering af Gundfos' brand.

Til at introducere platformen ønskede Grundfos sig en nærværende karakter, der også skulle kunne bruges til en lang række andre formål fremadrettet.

Vi har forestået processen med udvikling og animation af karakteren samt for introduktionsfilmen til World Of Marketing.

 

Behind The Scenes - se processen med karakterudviklingen

Filmen viser de forskellige processer, vi har arbejdet os igennem.

 

 

 

 

En god idé - animationsbyggeklodser

Med en karakter, der er udviklet i 3D, bliver animationsbudgettet kraftigt forøget i forhold til en figur i 2D, da væsentligt flere elementer er i spil her. Valget faldt på 3D animation, da slutproduktet oftest bliver væsentligt mere flydende og levende at se på.

For at skabe mest value for money for Grundfos, ville vi gerne kunne genbruge så meget fra videopræsentationen til andre formål. Og derfor fik vi idéen med at opbygge alle animationerne som byggeklodser, der kan sættes sammen efter behov.

Se filmen nedenfor, hvor idéen forklares:

 

 

 

 

 

 

Cases thumbnails