Relaterede cases

case video

Skanderborg Kommune - De Ualmindelige

Deualmindelige.dk er en kampagne, og website med fotokonkurrence, lavet i samarbejde med Skanderborg kommune. 

Deualmindelige.dk er en trafikkampagne opsat i samarbejde med Skanderborg Kommune for at fremme børns brug af cyklen fremfor at blive kørt af forældrene.

Kampagnesitet er delt i to sektioner:

  • En informationsdel, der kommunikerer til forældrene omkring børns transportvaner til og fra skole.
  • En konkurrencedel målrettet skolebørnene 

Fotokonkurrence fra mobil - men uden MMS'er!

Et vigtigt element i kampagnen er en konkurrence for skolebørnene, hvor de skal tage billeder af deres vej til skole. Billederne sendes efterfølgende til afstemning på kampagnesitet for at kåre en vinder i slutningen af kampagnen. Præmien der dystes om er en kontantpræmie til klassekassen.

Med et sparsomt budget måtte vi tænke kreativt for at komme udenom en dyr gateway til at modtage billedbeskeder (MMS'er) igennem. Vi fandt ud af at mobiltelefoner kan sende en billedbesked til en emailadresse i stedet for et mobilnummer. På den måde kan vi stadigvæk tilbyde muligheden for at deltage i konkurrencen via sin mobil, på samme måde som man normalt vil sende MMS'er, men blot til en enkel emailadresse i stedet for.

Administration af konkurrencen direkte fra Outlook

Udfordringen ved fotokonkurrencer er altid at administrere hvad der er på de billeder som deltagerne uploader. Fra kampagne til kampagne skal der tages stilling til, hvor meget censur der skal til.

For at lette administrationen af de uploadede billeder prøvede vi kræfter med en "alternativ" administration - nemlig via emails. 

Hver gang der blev uploadet et billede fik administrator tilsendt en mail med det pågældende billede i, samt den beskrivende tekst, og direkte fra mailen kunne klikke på link der fjernede billedet fra konkurrence og derned galleriet/afstemningen på sitet. 

 

Cases thumbnails