Bureauets digitale sparringspartner

Udviklingen inden for den digitale verden går stærkt.

Derfor kan det også være nødvendigt for bureauerne med en sparringspartner, der har fingeren på pulsen, og som er opdateret på de tendenser, vi ser inden for digital kommunikation.   

Når vi taler om digital kommunikation, mener vi i bund og grund alt, hvad der kan afvikles på en skærm. Om det drejer sig om web, video, touch, apps eller noget helt andet, så står vi parat til at løse opgaven. 

Vi er nysgerrige af natur og elsker at holde os ajour med den digitale udvikling.

Derfor er vi specialister i at konceptualisere og udvikle digitale projekter, og undervejs benytter vi vidt forskellige teknologier afhængig af mål og målgruppe.

Digitale projekter i øjenhøjde

Vi samarbejder primært med reklamebureauer og vi ved, hvad der skal til for at klæde jer på til et kundemøde eller en opgavepitch. Vi ved også, hvordan vi skal spille vores rolle, hvis vi sidder med til mødet. De digitale løsninger præsenteres i øjenhøjde og i et sprog, der er til at forstå.

Styrk jeres digitale udbud 

Spørgsmålene er mange, når et digitalt koncept skal udvikles:

- Hvilke digitale muligheder er relevante at se på?


- Hvordan griber vi den digitale opgave an - og løser den?


- Hvordan skaber vi sammenhæng mellem platformene? 

Dét samt meget andet kan vi hjælpe jer med at afklare. Se os derfor som en udvidelse af bureauets eller virksomhedens eksisterende ressourcer.

Attention8 som partner

Med Attention8 får I en samarbejdspartner frem for en leverandør. En samarbejdspartner, der er vant til at håndtere opgaver for både bureauer og virksomheder. Det kan være reklame-, PR- og kommunikationsbureauer samt for større marketingsafdelinger hos bl.a. DSV og Grundfos.

I får en erfaren samarbejdspartner, der kan bruges til både konkrete sparringsseancer på digitale indsatsområder og til udvikling af digitale projekter. Derudover holder vi jer altid ajour med, hvad der sker inden for digital kommunikation og de digitale teknologier. 

Vores erfaring siger, at vi med vores digitale afsæt kan tilføre jeres forretning og kunderelationer endnu mere værdi.  Så kontakt os allerede i dag, så vi kan få en snak om, hvordan vi kan hjælpe hinanden. 

Hvis du har lyst til at læse videre om Attention8 – klik her